Igen :)

Okej som de flesta kanske förstod så blev det dessvärre inget plugg för min del. Och min power nap, ja va ska man säga jag sov nog lite länge, två timmar. Men skönt var det.

Jag har faktiskt gjort jätteroliga saker nu sen sist: (Gjort jos och sen kom pappa hem med hummer och krabbklor:):)



Josmaskinen- very najs uppfinning trots allt, men sjukt onödig. Mamma sa till mig åååh nu kan du ju pressa jos till dig varje morgon!! Hur allert tror hon jag är på morgonen egentligen?




Greta
the lobster


 
Annmajgret the bitch- Alldrig vart med om maken till bitchig hummer, seriöst hon måste haft ADHD. Hon hade verkligen damp, hon typ smackade och tuggade fragma. Hon var typ hyperstressad och sprang runt medans Greta var helt apatisk. Hon kanske förstod vad som väntade henne? Ja varför inte älgar gömmer sig ju under älgjakten. SMarta djur.

Jag stod för avrättningen, stoppade ner dom i kokande vatten,. Julle flippade och sa att de var djurplågeri, men de dör ju direkt. Ha dom på land, det är där emot djurplågeri. Jag vill så gärna ha en hummer eller en kräfta som husdjur asså. Coolare djur finns inte.



In i dimman då för Annmajgret (hon är påväg ner i kastrullen)

Lärde mig något nytt idag med hummertjejer är bredare över röven är killarna(precis som i verkliga livet som min kära pappa sa)



Hahahah , asså det blir ju inte roligare än man gör det till. Här är Annmajgret stendöd och röd, så kom min katt så typ höll jag fram henne till Biggan. Hon blev supersugen/asrädd ! :)

Nää nu ska jag plocka en påse med lite saker som Linngull ska låna av mig sen väntar sängen, jobb i morgon med.

Goodnaaatt :)

Kommentarer
Postat av: elin

SV: Okej : )

vet du vilka färger du vill ha, hur många bilder du vill ha på headern eller någon sånt?



/elin ^^,

2008-10-17 @ 22:38:24
URL: http://eliwwn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0