Trött

Igår var det myskväll på Carlshem med två av mina favoriter. Som tur var så tyckte de båda två att de stora tentafrågorna var insane (jag tog med alla lösblad man fick): Kändes genast lite bättre då, de kom inte heller på något annat svar än vad jag chansade. Gristenta.

Jag vaknade för sisådär en halvtimma sedan och jag är helt mösig i huvudet, helt jävla död- Hade fått sms av pappa att de strax skulle gå på flyget till Puerto Princesa på ön Palawan, jag är så avundsjuk så jag tror jag dör. Någon hade frågat mamma om hon var gravid när dom gick på långflyget igår, jätteroligt men jag fattar inte varför. Har du aldrig träffat min mamma tänker du la "de är väl inte så konstigt" men min mamma är smal, hon har platt mage. Hon jobbar ju med tjockisar på Xtravaganza, så det är kanske inte så konstigt.

Googlade Puerto & fick upp detta: (i Umeå är det fett mycket snö, kallt & mulet)









De är där ett av de nya sju underverken finns, Underground river på bilden. Man åker flera km in i en grotta i en liten kanot. Jag minns vakterna sa åt oss att inte titta upp med öppen mun, de satt miljarders med fladdermöss där nämligen. Men mina föräldrar ska nog bara stanna en natt innan dom åker vidare, ska leta efter familjebilden i kanoten. Man har hjälm och vi såg ut som de tre vännerna och jerry. Bilden sitter på min tavla med massa bilder men ska kolla på min gamla bilddagbok också ;)

Vill du läsa om en grinig tjej så var så god att läs understa inläggen från januari 2010, helvete vad jag gnällde. Det är från senaste filliresan och jag var bitter redan då.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0