Passbilden från helvetet

Hämtade just ut mitt pass. Åkte på samma biljett dit och tillbaka med två minuter till godo (långt och gå). Om man säger såhär jag ser ut som en injecerande knarkmongo på mitt gamla pass så jag hade ganska höga förväntningar. Jag ser bättre ut än på förra men still så jävla ful, jag ser snygg ut på körkortet om man jämför och där har jag fått höra jag ser ut som en psykopat. Ja vad säger man? Nedköp. Kommer gömma det i någon låda osynligt för allmänheten.

Väntar fortfarande på tentaresultatet. Kring tolv idag får alla två rapporter var att granska, hade ju vart ypperligt att granska klart i alla fall en idag så är det klart, känns ju halvparty att ha det hängande.

Alla som i ALLA jag känner i Umeå ska hem på påsklov, ska jag det? Nej. Jag kommer va ensam, strandsatt, lämnad och sad i Umeå. Jag har försökt locka upp mina föräldrar men de känns oklart hur sugna dom är på att lägga sådär 4000 på att komma upp hit en månad efter de kommer hem från Filippinerna. Men jag jobbar på det. Kommer dom inte hit hoppas jag jag får jobba och fritiden ska jag spendera ute på en vikstol i solen med Gunwald kopplad. Skulle de va lite folk kan man ju kanske sola i bikini på baksidan. Hope so, måste köpa ett flexikoppel till Gunwe nästa månad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0