18 Januari

Dagen började sämst. Jag orkade inte gå upp. Men gick såklart upp endå men orkade inte duscha håret så jag var äcklig. Tråkigaste lektionen på länge. Men skitsamma. DETTA ÄR NU BÄSTA DAGEN PÅ LÄNGE, JAG KÄNNER KÄRLEKEN FLÖDA!

Jag tog bussen till Varvsgatan och hittade med kartan på mobilen till Hudläkaren på ön. Kom till ett ställe som var sprillans nybyggt och såg riktigt exklusivt ut, så hade jag velat bo. Galet snygg toalett och lampa i väntrummet. Väl inne kommer jag in till läkaren som säger jag har Akne-light. Ganska snällt endå tyckte jag. Hon skrev i alla fall ut Tetralysal till mig. Och läkarbesöket skulle enligt kallelsen kosta 300 men det var gratis. Väl på Appo när jag hämtade ut det hade jag överskridit 900 kr (högkostnadsskyddet) så jag fick det för 301 kronor istället för 354 kronor. Jag joggade till skoaffären och skulle lämna mina fårskor på lagning för andra gången. Sämst med tanke på att jag endå betalade 1250 kronor för dem. Men jag fick då ett par nya skor, samma modell men ljusa GRATIS! Lugna, det är inte slut där-. De skulle komma en gubbe och laga min lampa idag. Han lagade den och HJÄLPTE MIG MED MIN NYA LAMPA SOM HAN INTE SKULLE HJÄLPA MEJ MED. HAN SA DE SKULLE KOSTA PENGAR MEN HAN GJORDE DET I ALLA FALL. MY GOD, NICE DAG!

Nu ska jag laga mat. Torsk med äggsås och mandelpotatis står nu på listan. Min snälla pappa skickade med mig 4 kg torsk och sej som han köpt på fiskmarknaden och vakumpackat i portionspåsar. Nice värre. Kommer då inte äta fisk härifrån och dö av PCBer i alla fall!!












Nu funkar den igen :)



Mitt nya Ikea-fynd



Horribla barackhus som jag hittade!



Riktigt fresh

Pussssss

Kommentarer
Postat av: Professorn

Du har det allt bra du!

2011-01-18 @ 21:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0