Hej alla söta-.




Alla hjärtans dag igår och jag städade och vilade typ hela dagen och kände mig allmänt seg i hjärnan. Men fick äntligen mina älskade leopardleggins av Linn!  Men sedan så vid tio i sju så tog jag och Lisa och Camy bussen in till Göteborg. Var på centralen alldeles för länge, såg alldeles för mycket kärlekspar som pussades och höll handen. Och hur kul var det på en skala? Undra om det är många människor som tar livet av sig den 14 februari varje år. Jag måste säga att jag förstår dem som tänker tanken. Alla hjärtans dag är en deprimerande dag tycker jag.

Men såklart hängde vi inte på centralen hela dagen som alla emos utan vi tog en spårvagn till Majorna och var på fest där hos Victor, som förövrigt passade en supersöt hund.  Men senare blev det väldigt mycket ångest när alla försvann och vi inte visste vart vi skulle sova. Kändes hur bra som hellst att gå där vi tre klockan halv fyra. Men tro det eller ej Lisa fixade in hos hos Nicklas. Jag tror jag somnade runt fem och sov hur bra som hellst, men då stormar Timmy och Matte klockan sju. Jag ville döda dom, och Camilla blev fett övertrött, hahah. Men i alla fall efter att vi tvingat Matte att sova så sov jag en timma till. Woho.

Vi lämnade dem ganska tidigt och tog en spårvagn till donken där Camy och Lisa käkade frulle, hamburgare och pommes. Jag köpte däremot världens godaste scones på Espresso House. Självklart gick det hur dåligt som hellst med bussar till Tjörn så mamma fick hämta oss i Stenungsund. Så åkte vi allihopa hem till Camys. Och tro det eller ej vi skrev klart den underbara inlämningsuppgiften som ska in i morgon. Sedan fick jag nog och gick hem, det går skam inte ens bussar på Tjörn på söndagar, det är skandal.

Nu har jag precis duschat och funderar seriöst på om jag ska gå och lägga mig i sängen brevid Isadora och sova lite. Hade tänkt träffa Linn idag men jag orkar inte. Och så har jag lovat mamma att ta hand om mina strukna kläder. Och by the way jag har fortfarande inte någon ström, detta är lite som att leva mitt ute på en öde ö. Får väl se hur länge jag överlever. Men jag klarar mig bra hitills, jag har ju två sådana kontakthål som funkar så har en lampa i det ena och de andra växlar jag lite mellan dator, platttång och hårfön med mera. Pappa ska ringa en elektriker i veckan tror jag. Min stereos sladd når inte dit så nu blir det webbradio för hela slanten.

Min mobil är fortfarande på lagning så det kommer antagligen inte bli några bilder på ett tag, men kan kanske lägga upp någon gammal.

<3


Kommentarer
Postat av: caamy

taack för en trevlig helg (L)

2009-02-15 @ 16:37:35
Postat av: Frida

Skit jobbigt att se alla på hjärtans dag.

Hoppas du hade det kul i majorna.. Aaa du sa att du såg han på terminalen förresten. ;) hahah söt kille, not!!!



Va händer i veckan då? <3

2009-02-15 @ 20:25:20
URL: http://fridajivby.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0