Hej igen efter en varm och skön dusch :)

Okej tredje gången gillt.

Kul att såpass många är intresserade av Sune (min farmors kissemisss bäbis). Och Hanna jag kan faktiskt inte skriva ut julklappssidan, då vet jag i alla fall en som kommer beställa saker jag tänkte köpa till henne :).

Har lite smått ångest också, varför gör vi dumma sakeR? Eller rättare sagt finns det något man kan göra för att rätta till saker som man har gjort fel. Men jag vet for sure att de är många som tror massa saker om mig som inte är sant, kul. Fråga hellte innan du dömmer mig så hade jag blivit glad:)

Just nu känns de faktiskt som om de är väldigt många människor som känner att jag är to much och att de inte orkar med mig. Problemet jag har är att jag desvärre inte märker sånt riktigt själv, jag tror jag har lite damp symtom faktiskt. Hade vart väldigt skönt om man var hindu och trodde på rekarnation, då hade jag ju kunnat hoppas på om jag bättrar mig kanske jag kan få ett bättre liv efter detta. Men jag är inte hindu, men jag försöker tro att allt som händer, händer av någon anledning. Inte att allt är bestämt som när man ramlar och så utan mer att det kanske var bra utav någon anledning-


Men men det löser väl sig, får tänka positivt. "Positivt tänkande leder till oanade situationer" som Hanna brukar säga, saknar dig Hanna!

Jag är i alla fall helt inne i One tree hill nu, sanslöst bra. Det har jag alltid tyckt men nu har jag försökt att följa det avsnitt från avsnitt, dessvärre tar det sjukt lång tid att ladda ner på min dator :/.

    




Sune och Sessan (Öhm Cecar heter han hur de nu stavas)

Puss hej för idag ::)


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jag saknar dig med, du har aldrig tid att komma förbi mig längre, :/. jag vill ha den katten! :O :D

2008-11-12 @ 20:44:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0