Tidigt lördag morgon ochh humöret på topp

Ja ja ja Johan Palm åkte ur idol, jag blev allt annat än ledsen. Men det var ju hemskt att Alice skulle hänga löst, ut med Kevin. Okej nu låter det som om jag är besatt av idol, men så är verkligen inte fallet. Enda anledningen till att jag kollade på utröstningen i några minuter var för jag var en utav de få som fakltiskt inte ville se. Men majoriteten vann :(

Men i alla fall igår så¨hade jag ja vad ska man kalla det, tjejmiddag kanske, hemma hos Camilla. Det var verkligen hur kul som hellst, tusen tack vännen. Och till er andra som kom en hemskt massa kärlek. Hoppas jag inte blev allt för odräglig, jag blev lite mer lost än jag planerat men kul var det. Så åkte vi till  min gamla klasskompis Joel som hade fest på holmen. Men vi var inte där länge, nattbussen därifrån går väldigt tidigt :/ Men tack för att ni kom och gjorde det till en toppendag. Men min ökända släkting förstörde slutet när han slog till mig, HÅRT. Snacka om att jag ska berätta det för hans pappa säger jag bara!

Jag fick utav Linnea och Lisa tofflor med bröst på, HEEEMSKT fina ;) Och sedan fick jag pengar och massa smått kul av Camilla :) Idag är det bara åtta dagar kvar tills jag fyller, wooho. Just nu längtar jag inte sjutton är en onödig ålder, jag kan lika gärna fortsätta vara sexton.

Och just exakt nu så jobbar jag, och ingen svarar på mina sms och jag mår dåligt. Happy day. Och igår hann jag inte skriva något, jag kom hem från praktiken fixade mig och sedan drog jag till Camy. Den 19 december det vill säga två dagar innan jag ska lämna landet så ska jag på julbord med hela Tjörns Sparbank. I smedjan, skulle tippa på att medelåldern är typ 50. Okej de känns väl aningen onödigt med tanke på att jag måste verkligen umgås med folk innan jag åker. Men det blir säkert jättebra och prata med folk från de andra kontoren och så. Fast julmaten hade jag gärna skippat, det står mig redan upp i halsen. Fy tusan vad jag hatar julmat.

Nej nu ska jag sätta mig ner och chilla lite, ha de najs puss och kram

Kommentarer
Postat av: camilla

2008-11-29 @ 16:18:04
Postat av: camilla

tack för trevlig kväll :) <3

2008-11-29 @ 16:18:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0