11,38

Det snöade precis... Varför snöar det den 16 oktober på västkusten? På julafton får vi minsann aldrig någon snö. Men såfort vi får snö så regnar det bort och blir slask, så det är bara onödigt! Jag som ska gå till skolan sen också....

Idag ska jag tvinga morfar och Ragge (hans nya flickvän eller a tant) att se på Idol med mig. Men vem vet de kanske redan är värsta idolfanatikerna! I morgon ska jag vandra runt lite själv i Brastad tänkte jag och se om jag kan hitta någon jämngammal, så jag kan fråga om vägen till affären. Om man ska träffa nytt folk så måste man vara smart och påhitttig!. Håll tummarna för mig!

Förresten i förrgår så ringde Hanna och frågade mig vad jag ska göra den .............. . Inget speciellt svarade jag, och sa att jag kanske ska till Småland men att det beror på. Då sa hon att bra för då ska du .. .. ........ . Det är tydligen min födelsedagspresent ifrån henne och Anna. Det ska bli roligt men jag är nervös som en gnu! Tyvärr så får jag inte berätta mer än så, det är en hemlis kan man säga ;) Men när den dagen kommer så ska jag absolut berätta allt och då menar jag ALLT! Du kan aldrig lista ut vad det är, de är otroligt påhittiga Anna och Hanna!

Jag kommer inte att ha någon dator i helgen och inte på klostret heller.... Jag som är datanörd, hur ska jag överleva. När jag ska dras med en mobil ifrån tidig stenålder också, happy helg!

Men Camy ska till Ikea i helgen med så jag tänkte fjäska så hon kan köpa en sådan här manick till mig :




<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0