Knäckt

Igår blev jag knäckt, jag är fortfarande knäckt. Det känns så illa att jag till och med gick till skolan utan att ha fixat håret eller sminkat mig, ni som känner mig vet att det är illa. Men som min farfar sa: Ni är vuxnA nu, alla flyttar åt olika håll. Känns förjävla fruktansvärt. Kommer det aldrig mer bli som förr? Vart hamnar jag? Flickrummet i källaren hos mina föräldrar?

Jag hade önskat skolan gav lite mer i dessa fruktansvärda tider. Kortfattat jag läser om stenar och geggamojja. Jag har inga fritidsintressen, jag gör inte allt för mycket på dagarna. Jag satte mig till och med och skrev brev idag, jag måste ha mest brevflow på Tvistevägen 5A, jag har fått något skoj på posten varje dag sedan jag flytttade upp.

I morgon är jag ledig, då kommer Marith förbi och käkar middad och så ska hon hjälpa mig med CV:t så jag kan få det ur vägen snart. Det jobbiga är att det ska lämnas in med bild, jag har ju bara fjorskort på mig själv...

Ah men nu ska jag deppa vidare, hade jag haft pengar vet jag jag hade kunnat tröstshoppa. Men min ekonomi denna månaden är så knaper att jag inte ens kan göra det. Kul och 25 oktober, då är allt som vanligt då får jag 8676 (?) kronor in punkt slut. Jag vill jobba och tjäna pengar, önska mig lycka till med CV:t.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0