Veckans babe ...

Gud vilken underbar morgon jag hade, jag hade satt klockan på 6,15 så jag skulle ha god tid på mig att göra mig iordning. Men när jag vaknar och tittar på klockan så står det 7,30 dvs min buss går om 7 min. Jag måste stängt av klockan i sömnen, nog kul och ringa chefen och säga att jag försovit mig. Och Carlie väntade på mig i onödan på bussen, men vi ses på fredag Carl Andersson ;).

Men annars var min dag¨på banken bra, fett död dag. Jag och Annika hade en massa bra diskutioner och skickade snusksms till varandra och så börja hon prata om pizza och godis. Så de slutade med att vi drog till Ica och köpte varsin fet godispåse. Pinsamt jag får nog ta en serious promenad idag eller kanske till och med spinning om pappa kommer hem tidigt. Såg världens fulaste kille på banken idag.. Jag säger bara fy fan i helvete, vidrigt. Så får man inte säga om folk, men jag är helt seriös. Men det var även värsta puddingen på banken idag :)

Jag kom hem för längesedan och bytte genast om till pyjamas. Jag hade tänkt städa direkt, men jag är jävligt bra på att skjuta upp tråkiga saker. Det enda som funkar är att ta hem någon som aldrig har vart här innan, då brukar jag hetsstäda:). Men när jag kom hem skulle min sis lura sin best friend att vi skulle flytta, långt bort. Jag skulle tydligen spela med och va uberserious när hon ringde, men ljuga är inte min grej. Men min syster mutade mig, jag fick hela 20 kr om jag spelade med. Och jag lyckades, Carro gick på det, lät som hon skulle börja lipa. Ganska roligt, jag fattar inte att jag inte skrattade ihjäl mig asså.

Nu kommer strax bilder på mig Camcam och idolkocken upp, finaly. När jag pratade med min kärlek i tele beskrev jag även i detalj hur jag gjorde när jag kleta på ansiktsmasken och när jag tvättade av den. Hahah. Jag saknar Camy redan :/. Har ju faktiskt inte träffat henne idag, ganska galet. Men när du ser detta så är du bjuden hem till mig ;). Jag väntar på dig ;).

Och lite mer helt oväsentligt vetande, jag funderar på att byta namn på mina grupper på msn. Dom är inte så färska, veckans babe är nog den enda som jag ska ha kvar. Men tro nu inte att jag seriöst byter kille varje vecka, nej nej. Samma kille varje vecka året om. Men det kanske inte är helt 100 %igt seriöst från min sida dock.






Puss och kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0