Eksem

Hemsk dag, jag menar hur kul är det att bli sjuk dagen innan man ska åka iväg? Svar inte ett dugg roligt, känns ganska opepp. Men jag ska inte lämna sängen idag så det ska nog bli bra det här. Det ska bli så himla skönt att åka här ifrån.

Men ang mitt orangekuvert, vad korkad jag känner mig. Det var den allmänna pensionen dvs att alla som jobbat och betalat skatt kommer att få ett sådant. Jag har till och med pengar där vet jag :). Jag pratade med Annika om det igår och hon ska hjälpa mig och beställde just en PPM kod till mig så att jag kan välja vilken form eller vad jag nu ska kalla det jag ska välja. Men jag vet vad jag ska välja, med tanke på att det förhoppningsvis är många år tills jag ska bli pensio så ska jag välja den med störst "risk". Skulle det gå totalt åt helvete är det ju bara att välja, det är gratis fram till man är 30 år :)

Annars har jag väl tyvärr inget vidare intressant att berätta. Eller jo mina föräldrar sa förlåt till mig igår, skönt för då slapp jag svälja min stolthet- Det är nog ett handikapp, men jag kan inte säga förlåt först. Men om jag har gjort fel så kan jag säga förlåt först, men om jag inte själv inser vad jag gjort så går det bara inte. Och mitt bredband som beställdes den 2/12 kommer antagligen nästa vecka typ äntligen kan jag ladda ner filmer :).

Fick igår förklarat för mig att livet som förlovad inte alls var så roligt som det verkar. "Man ligger bara och kollar på film och käkar chips". Personen som gjorde det härliga uttalandet sa också att det suger att inte vara singel och att personen i fråga saknar att kunna strula runt med folk på fest. För man kunde tydligen inte gå på fest utan partnern för anldeningen man går på fest var tydligen att strula runt. Kommer tyvärr inte ihåg detaljer men livet som förlovad var inte som jag trodde. Hahaha. 

Igår på banken så lucha jag med Leffeboy, och han frågade mig vad jag hade gjort om jag vann 10 miljoner. Jag tänkte ett bra tag sedan sa jag att jag hade lagt undan lite som jag skulle spara tills jag blev pensionär. Sedan hade jag köpt en häst, en hund, en bil, så hade jag rest, flyttat hemifrån och såklart shoppat en massa. Banken skulle nämligen på casino igår det var därför vi kom in på det. Galet kul om någon vann något säger jag bara. Så hade vi som vanligt en himla massa kul diskussioner och Annika visade mig en kul sida på internet där man kan söka på hur många som heter Emma Johansson och hur många som fyller år på min födelsedag och massa skoj saker. Och efter snacket om att jag hade velat ut och resa så satt jag och Leffeboy inne på varsin data och kollade resor medans chefen och Annika jobbade flitigt.

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0