Ensam i umeå del 3

Jag vet väldigt många som är allergiska mot folk som tycker synd om sig själv, dessvärre är jag en otroligt självömkande person så jag gnäller gärna så mycket det går när jag tycker synd om mig själv. Nu tycker jag mest synd om mig i världen och är allmänt bitter och pank.

I morgon ska jag bege mig till Change och skriva ut ett jobbschema åt mig samt pröva glasögon på Specsavers som jag ska köpa för mina skattepengar jag får tillbaka i juni.  Efter det ska jag till ICA och köpa sneppet lyxigare mat inför påsklovet. Mamma lovade mig nämligen pengar när hon kommer upp nästa helg. Jag funderar på att göra; egna fiskpinnar, kycklingsallad och kanske lite tandorikyckling? Borde åka till Maxi för sådan shopping, vi får se vart det bär av. Kanske jag ska till Maxi bara för att sedan ha allt klart så det är klart för en isolering.

Nä om man ska diska, äta lyxig fil-kvälle och se på barnprogram tills kvällen? Jag tror det.

Efter påsk tror jag meddelar damerna på EMG att jag nog bannimej ska tenta i Göteborg trots allt. GU eller Chalmers känns dock som ett senare problem. Jag kommer svettas och vara så sjukt nervös att tenta ensam i en stor tentasal med 700 okända.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0