23 December

Hej alla söta! Jag är så lycklig jag känner mig helt nykär. Känslan infann sig när jag Linn hade gått till jobbet och jag vaknade upp själv i hennes sprillans nya svinsnygga lägenhet. Påväg därifrån strosade jag genom Skärhamn downtown, nej inte Kroksdal mer tubbe. Gud vad gott det luktade och vad fint det är här. Ska snart till Ica och ta en tur ut i hamnen och turista lite! Till lunch blir det kräftor, räkor och lite skagen på det ibland är det bra och ha en syster som jobbar i fisken!

Alla jobbar nu så jag är hemma hos mig och äter frukost. De har gjort om hur mycket som hellst här, Julia har fått mitt rum. Det känns sorgligt jag saknar mitt barndomshem!

Men igår så konkade jag alla mina väskor till bussen så var de en hemsk sur bussis som jag önskar livet ur. Men trots damp kom jag till Vasaplan där en söt utländsk bussis hjälpte stackars mig att bära. Åkte flygbuss till flyget. Luffa runt på flygplatsen innan jag fick in flowet. På tal om flow idag är det världens bästa flow, CASHFLOW! På flygplatsen satt en sötis så vi titta lite varannan typ, pinsamt jag vet. Men så satte jag mig på flyget och så snett framför mig sitter en kille <25, blond och ganska ljus men sexig. Inte sådär överdrivet snygg men endå snygg!! Och om man sitter på ett plan är det väl normalare att den bakom glor fram än att personen framför glor snett bak´? Konstigt nog så glodde han mer på mig, eller glodde och glodde han glodde "diskret". Jag tänkte oj oj oj den killen har potential och beslutade mig för att i Göteborg klämma ut mig i alla fall något, minst ett Oj eller nått. Men killen hoppade av i Bromma. Och jag knödde mig in i honom när tanten breve mig skulle av. Men jag kände inte direkt jag kunde säga nått när jag rumpade honom hur nära som hellst. Så Bromma-Göteborg spenderades med en gravid brunett...

Flyget var i tid och jag fick mina väskor. Sen kom Camilla och hämtade mig och körde hem mig. Så fick jag min önskemat och lite skvaller och mys med Isadora som knappt känner igen mig:'( Sen gick jag till världens finaste Linn!!

Bilder kommer när jag sätter på min dator, sitter vid pappas!!

PUSSSSAR IFRÅN SKÄRHAMN !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0