12 December

Ligger äcklig och bakfull i sängen och njuter utav Lars Winnerbäcks vackra stämma. Strax måste jag gå upp och dra på mig kläder så jag kan gå till ICA och köpa något drickbart. Kranvatten funkar såå inte när jag är bakfull. Råkade dra upp mitt mjölkpaket i morse... Så det blir nog Ramlösa och mjölk, kanske lite mat på det med? Hmm undra vad man ska äta dagen till ära? Det är riktigt grisigt här nu jag har lovat Emelie att städa tills hon kommer hem! Sen har jag tvätt-tid klockan tolv också.Yess...

Igår så åkte jag  till Martin på förfest, jag kom först yes yes! Så droppade det in fler och fler, klassisar och några kompisar och två respektive. Jag hade kul tills vi skulle ut! När alla gick så fastnade jag inne hos grannarna av någon underlig anledning. Så nästan alla hade redan gått när jag kom mig iväg. När vi var på skolan så insåg jag att jag glömt min tröja som jag inte ens hade haft på mig under kvällen. Fuckfuckfuck tänkte jag då. Men Martin tyckte vi kunde hämta den så jag blev glad. Men efter jag hämtat den ville han inte följa med tillbaka, jag blev förkrossad och tänkte ska jag gå dit själv? :'( Men så kom Kevin och Marith förbi och så trodde jag jag skulle lyckas att övertala dem att följa med men icke.

Jag visste inte vart någon var så jag började deprimerat lunka. Jag visste inte vart någon var.. Erik var ju också ute så jag tänkte yes jag kan ju gå till Erik kanske, men jag visste inte vart han var heller. Men påvägen så hittar jag 5 killar som skulle till Corona som bjöd med mig. Så glatt följde jag med dem, ramlade en gång och det var bara bye bye till mina strumpisar... Men när det väl blev min tur att lega så tänkte jag ska jag betala 80 kr för att komma in på Corona och jag inte vet någon som är där och sedan ta bussen hem om senast två timmar. Det kändes ganska ovärt hellst när alla killar var rätt fula med. Den ena var riktigt mean en gång. Det var något om kommer du ens in på Corona? Jag svarar glatt ja jag har kårleg, men annars hade jag inte kommit in. Han: Men vadå hur gammal är du då? Jag: Jag fyllde 19 i tisdags :) Han: Har du ens fyllt 15? Kommer inte ihåg sen men han skulle i alla fall försöka räkna ut vilket år jag fyllde 15, ingen av dem klarade det...

Jag hittade en söt dräggfull tjej på vägen. Hon hade blivit nekad på Corona så hon var sur.- Men hon insåg hon glömt sin väska med skor i på SKogis där hon hade varit på julbord så vi gick dit. När hon var där inne och drägga så pratade jag med den söta killen i "kassan". Så gick jag och drägget och tog ut pengar och stod i kilometerlång kö till Origo. Jag tyckte det kändes värt att betala 20 kr för att få komma in i värmen. Men jag kom aldrig in! Så ringde Erik och räddade mig.  Han hade varit på E-puben med sina tandiskompisar men han var påväg hem och mötte mig på vägen. Så fick jag följa med en sväng hem till honom och så tog jag tvåbussen hem. Det vägde uppkvällen totalt, annars hade jag nog fortfarande varit bitter- Jag tror det var allt intressant som hände igår.. Inte allt för exotiskt kanske?

Men det bästa, jag har inga luckor! Jag gick hem ifrån bussen utan att ringa någon. Kanske berodde mer på att Erik sov, Oskar var försvunnen, Catrin svarade inte och Camilla rngde hela tiden men jag hörde inte något. Men jag gick i raskt tempo, okej jättefort för jag hade en kille efter mig i hälarna. Så "dunkade" jag Stockholmssången med Simon Norrsveden, Emelies idol!

Otroligt charmerande bilder på mig och Oskar, efter endast 12 omtagningar blev detta resultatet som vi glatt mmsade iväg:) Oskar försvann förövrigt väldigt tiden på kvällen?


Igår körde jag stilen "hej jag har inte alls stått och sminkat mig i 1,5 timma". Jag var fin i håret tills jag kom till bussen, lite crazy rockigt- Jag sprayade håret upp och ner och var allmänt helcrazy.




Denna kväll slutade som de flesta andra kvällar brukar sluta...

Mössa  och chillkläder på nu ska jag handla mjölk och Ramlösa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0