Trött som en gnu

Idag har jag jobbat exakt 8,75 timmar. Men det har varit en jättekul dag på jobbet faktiskt, jätte mycket att göra :) Men vädret var inget vidare :S Det var väldigt påfrestande att jobba med mat nu och vi ska inte prata om när pappa bakade rabarberpaj.... Men jag klarade det, jag är trött och vill ge upp. Men när mamma sa att det var okej om jag gav upp så blev jag jävligt bestämd på att jag ska då minsann inte ge upp! Jag ska istället köra en dag extra! Så på torsdag får jag börja äta igen, jag längtar verkligen sjukt mycket. Men idag hade jag gått ner 5,6 kg på 8 dagar.

Men jag har verkligen INGET socialt liv överhuvudtaget- Det är inte kul, men jag känner mig inte på humör att umgås med någon heller. Men snart blir det ändring på det, eller det blir i alla fall bättre!

I morgon så ska jag jobba på Coop 9-12, det ska bli roligt men jag är lite smått nervös faktiskt. Bussen går 07,55 så det blir en riktig sovmorgon- Jag vaknar jättetidigt varje dag nu för tiden, jag lägger mig sjukt tidigt så det är inte alls konstigt.

Nu ska jag faktiskt sova :) Eller nej jag ska göra en shoppinglista!! För på söndag ska jag och Camilla nämligen antagligen åka till Ullared :)

XOXO- hihi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0