10,52

Jag lovade Hanna att lägga upp en länk till min nya söta miniplatttång så här kommer den : www.salonclassique.se/  Den finns i rosa/virmönstrad som  jag har. Och sen i svart/guld. Jag ska inte ljuga för dig och säga att den är helt underbart bra, för det är den inte! Men den är kalassnygg. Riktigt riktigt snygg och pytteliten. Men som sagt den är inte jättebra, men den funkar alldeles utmärkt till mitt korta hår! Men leveransen var 5 stjärnig. Jag fick ett mail om att de hade slut på produkten men att de skulle skicka den direkt när de fick in den. Tror jag fick vänta en vecka på min sedan dunsade den ner i min brevlåda! Tror att det tar max tre dagar annars att få den hemskickad! Det var verkligen skönt att den kom direkt till brevlådan så jag slapp gå till Sjöbarn eller ICA!






Igår var jag ju helt ute och cyklade med vad som gick på tv, det programmet som jag väntade på kom ju aldrig. Men Cold Case kom så det vat helt suveränt! Jag har aldrig sett 90210 men tittade lite snabbt på det i pauserna. Det verkade ju kalasbra! Jag tror helt enkelt jag ska ladda ner det om jag kommer på hur man gör!



Detta är helt klart min nya favoritlåt. Den blir bara bättre och bättre, den är så härligt slowmotion! Jag tycker Green day är riktigt bra faktiskt, men jag ser ju inte direkt ut som deras fanclub kanske, tur är väl det!

<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Taaack för att du länka. :D tror jag ska skaffa mig en sån, lite onödigt för mig att ha en stor platttång, :P Jag hinner inte komentera så mycke, för jag e inte så ofta vid någon data. :S

2009-06-16 @ 22:07:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0