God morgon..

Jag känner mig skam helt apatisk, kan inte beskriva med ord hur trött jag är. Och endå så sov jag supergott med mitt nya TJOCKA täcke :) Hade sovmorgon idag som jag missade som vanligt, världen är inte rättvis. Och just nu så smsar jag med Linn som kommit på att hon måste vara lite snäll mot (vi kan kalla honom Y)  för att han är tjugo, visst är hon begåvad min Linn som kommit på det? Hahah. Men jag fick i alla fall världens finaste present av henne igår, en "bilderbok" med en massa bilder på oss och på Kalle, Biggan,Flingan, Ebba och så <333 Riktigt fin, ska nog ta kort på den och lägga ut.

Igår gjorde jag en jättefin tårta också väldigt god också om du frågar mig, kul att hela tårtan tog slut med! :) Jag funderar på om jag ska baka en och ta med mig till banken eller om jag ska vara lat och köpa med mig en.

Jag har köpt en ny mascara som faktiskt är väldigt bra. Review of Maybelline COLOSSAL Volum' Express Mascara. Första gången jag använde den tyckte jag den var värdelös, bara borsten var bra. Men när jag hade den i fredags var den hur bra som hellst. Man får jättesnygga lashes om man väntar länge så att lagrena hinner torka. Jag har ingen aning om hur många lager jag hade men jag hade kanske 3 när jag gick till praktiken och sedan på kvällen la jag på en massa lager till. Då blev det bra, men den rekomenderas kanske inte som mascara att ha till skolan. För då har i alla fall inte jag tid att lägga en massa lager.




Nu ska jag ha engelska tror jag, men jag orkar inte tänka. SÅ jag orkar inte egagera mig direkt. Fyfan för Sveriges Decemberväder! Men nu är det bara 13 dagar kvar tills ja lämnar lander:)

pusshej ja skriver sen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0