Saknar självdiciplin

Jag har nu "pluggat" i cirka två timmar. Det värsta är att jag tror jag bara gjort ett tal, sedan har jag mest chillat runt och gjort andra mindre viktiga saker. Hade varit bra om jag bott kvar hemma med Hitler nu, då hade jag garanterat pluggat i alla fall!

Snart börjar nästa kemikurs, gud vad jag längtar. Fy fan men läraren kan ju inte vara sämre i alla fall och de är ju bra :) Men jag hatar kemi, varför ska man läsa sånt? Jag känner inte jag får ut något av det direkt. Ganska många konstiga saker ska vi läsa, vad har jag gett mig in på? Efter jul ska vi skära i råttor! Det ser jag inte alls fram emot. Det enda vi fått skära i i skolan var räkor men de kändes inte ens, det var äckligt så jag tittade bara på men det var endå inte såå äckligt. Det blir nog kul med råttor, jag som är så lätt-äcklad. Ryktet säger att de fått cancer vid djurförsök, nog kul och skära i stackarna som varit med om sånt. Fy. Jag hade just nu hellst velat läsa till Studievägledare. Jag tror det hade passat mig alldeles perfekt. Jag har alltid känt att de varit något för mig men inte tänkt att man behöver någon direkt utbildning för det. Men jorå det är 3 år här i Umeå. Det som är tråkigt är då att det bara är intagning på hösten annars hade jag sökt till våren, lätt! Men vi får se hur jag känner för skolan senare, vem vet jag kanske byter. Tråkigt att inte få läsa djurkurserna bara! Det allra tråkigaste är ju att lämna klassens stjärnskott men att slippa alla stolpskott är ju allt annat än sorgligt :)

Jag har också beställt en ny biljett Stenungsund - Umeå den 8 januari :). Vi skulle först börja den 6e så jag köpte en biljett från Göteborg - Umeå den 4e. Så är du sugen på att köpa en biljett så kan du få den för ynkapynka 100 cash.

Jag längtar faktiskt hem! Jag ska åka till Ullared med Camilla när jag kommer hem, det gör ju inte direkt att jag längtar mindre. Så fruktansvärt ultrakul! Jag tror inte det finns sådana underbara affärer här, det är 27 mil till närmaste Ikea.... Men det finns Dollarstore som sägs vara riktigt kul. En vacker dag ska jag och Camy till Dollarstore i Boden, MITT MISSION!

<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0