Som brunett kanske man ska bli mer städad?

Om ungefär kommer min kärlek hit, gud vad jag känner peppen!!! Vi pratade länge i telefon förut och bestämde vad vi skulle göra och så. Hon stannar onsdag-måndag så vi hinner förhoppningsvis få en hel del gjort! Och om det blir tentafest ska hon med på det! <3 Sen pratade vi om att åka på roadtrip och äta på Hälgo med. Älgkebab  <3 Jag saknar er där hemma jättemycket, tur man kan kommunicera på andra sätt! I morgon väntar som vanligt på söndagar en skypedate med morfar och hans nya! Jag undrar hur förvånade de blir när de ser att jag färgat håret :)

Idag är det jättefint väder, jag hade velat gå ut och sätta mig i solen en stund men jag måste plugga kemi..
Jag har redan hunnit dammsuga, luncha, räkna 4 tal kemi och inviga min nya jacka. Jag vaknade klockan 9, väldigt utvilad efter mina 12 timmars sömn.

Jag hade ju i torsdags ynka pynka 28 kr kvar på kontot tills den 25, men så satte min snälla farmor in 500 kr så det kanske blir utgång idag endå :) Jag måste helt klart bli bättre på att spara. Denna månaden som kommer ska jag verkligen försöka få det att gå runt, dock måste jag köpa vinterskor...

När jag är hemma den 22/12-4/1 har mina föräldrar lovat mig att vi ska äta:

  • Kräftor (ungsgratinerade)
  • Smörgåstårta (mamma gör världens godaste)
  • Äggost (Pappa är väldigt bra på det)
Bara det gör ju att jag längtar hem ännu mer! Här uppe i norr finns det inte ens riktiga kräftor, havskräftor såklart! Men en sak som inte lockar med att åka hem är ju att behöva åka flygplan själv. Och julaftonsångesten är inte att leka med, jag och Camy bestämde förra året att vi ska bojkotta allt vad släktjul heter så vetifan vad vi ska hitta på!

Nej nu får jag nog plugga lite kemi, jippi!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0