18,06

Deppar du över små bröst? Happ synd för dig. Jag förstår inte varför, hur kul är det att ha stora då? Vi har samma problem. Du kan inte ha kläder för dina bröst fyller inte ut, jag kan inte ha kläder för mina fyller mer än ut. Du kan däremot göra något åt ditt problem, du kan proppa bhn full med ilägg. Vad kan jag göra? Ta på mig en slimmad sportbh och sedan tejpa? Min kusin tipsade mig om att ha sportbh utanför bhn, wow en helt ny värld, mina bröst ligger stilla.

Jag tycker personligen inte jag har såå stora bröst men endå har jag galna problem. Min kusin och lillasyster är båda mer storbystade än vad jag är och de har smalare midjor så de lär ha värre problem än mig. När jag köper kläder  måste jag välja mellan att de sitter bra över brösten eller att de sitter bra över magen/ryggen, 1 på 100 får jag en som är både och. Därför tycker jag nu inte längre att det är ett dugg roligt att köpa kläder. När jag har något jätteurringat på mig ser jag slampig ut, har man däremot små bröst ser det riktigt välklätt ut.

Så kortfattat betydligt mer synd om mig än vad jag tycker om tjejer med små bröst. Operera dem känns drastiskt för min smak, jag har inte ont i ryggen, är rädd för att bli sövd och vill inte ha stygn. Jag tror ingen bryr sig om om du har stora eller små bröst. Jag har blivit mer trackad än vad jag har fått uppskattning.



Okej?



Inte okej?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0