Bakfull * 2

Igår hade både jag och Sophia galen träningsvärk i magen efter skrik och hopp på Björn Rosenström. Min träningsvärk idag är inte human, jag har så ont i mina vader att jag inte ens kan gå vanligt och hosta kan jag då inte göra för magens skull.. Jag avlider, de är light sagt.

Igår blev det utgång igen,  5:e veckan i rad men andra helgen med två-dagars, jag är sliten. vI Började med förfest på Mariehem där min cykel förövrigt står... Sen tog vi bussen in till stan för att gå till TC, jag tror det var gratis. Jag hade helt okejkul men inte sådär förträffligt som i fredags. Vid bussen ringde Johan och Peter och ville efterfesta, jag var trött och nobbade, killar saknar framförhållning! Fick två nya Erik-vänner och sen en randomvän på bussen, supertrevligt. Skulle nog våga säga att dem gjorde min kväll :)

Gunnis sov med mig i natt med trots att jag osade alkohol. Det senaste är att han kommer smygandes för och se om jag lever när jag ligger blixtstilla. Då smyger han fram och står och glor på mig med sina jättestora ögon tills jag tittar tillbaka, då blir han nöjd och kan sova. Spela död var otroligt smart när han fick ett av sina dagliga damp sådär sju på morgonkvisten dagen efter. Han insåg då att jag kanske inte levde och var tvungen och kolla till sin mamma! Skulle helt klart våga säga att jag har världens mysigaste sängkambrat. Jag kommer sakna ihjäl mig efter honom när jag är i Norge, min bebis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0