Söndag 30 augusti

Nu får du/ni endå ge er. Ni/du är ju så löjliga att det är skrattretande, det är himla lätt att vara kaxig när man är annonym. Skönt det måste vara att du/ni kan få ut dina/era aggressioner på mig sådär :)

Har nu i några timmar letat efter födelsedagspresent till Camy, det är väl inte toppen och skriva de här så hon ser. Men det är äckligt svårt, hade varit så himla kul och he henne något som vi båda får ut något av. Men hade jag haft obegränsat med pengar hade det ju inte varit svårt alls. Men har ju gjort slut på nästan allt jag har tjänat på festivaler så vet inte riktigt vad jag ska ta mig till :/ Jag sparar redan pengar till tatuering och inför min filliresa (31/12-22/1) Och så hade jag velat åka till Luleå vecka 44 och hälsa på Stefan. Man vill så mycket! Men jag lovar att ge henne en så bra present jag bara kan!

Men den 11 september ska jag och älskling till Carl (som vi träffa på hultan och soni) i Jönköping. Hans kompis Andreas kommer nog dit också, så det ska bli fett roligt!

Sen har jag funderat mycket på det underliga fenomenet; Varför blir man bara kär i folk som man vet att man inte kan få? Jag har ju råkat ut för det tusen miljoner gånger, men den här gången är det faktiskt avståndet som är det största problemet.

Skola i morgon då, känns kanske inte jättepeppande med tanke på min lovely kommentar "Jag talar för nästan alla i klassen när jag säger att de blev sämre efter att du började". Men men i morgon har vi egentligen sovis till 08,45 men jag ska träffa rektorn och kuratorn 08,30 :( Inte helt okej.

Nu kommer strax min kärlek så ska vi ut och prommenera och prata av oss lite för vi har ju trots allt inte setts sen i fredags :/ . <3


Kommentarer
Postat av: 666

The devil is on your side.<3

2009-08-31 @ 19:53:46
Postat av: Elin

Heej! <3 Jaa visst var dom fina:) Japp, du kan säkert komma då:) Det är bare att komma vet du! ;P <3

2009-09-03 @ 17:14:45
URL: http://elinelvesten.blogg.se/
Postat av: Elin

Ska du träffa rektorn och kuratorn? varför de?:)

2009-09-03 @ 17:17:01
URL: http://elinelvesten.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0