Dag 23

23/1-13

Igår var jag sjukt busig, jag överskred kaloriintaget för första gången, rätt saftigt med. Överskred med 275 kalorier, ska äta 1268 kalorier om dagen. Jag mådde jättedåligt, tryckte några cashewnötter och 20 g choklad och vips så var jag där. Hade igår lite ångest för det men den försvann i morse när jag endå hade gått ner 200 g sen igår. Idag var vikten 4 kilo lättare än när jag den 1/1 började. Mitt BMI har minskat med 1,3. Det känns faktiskt hur bra som helst. Jag ligger dessvärre febrig och dösvett i min säng, så blir inget promenerande idag.
 
De är många som undrar om jag inte är hungrig, svaret är att det helt beror på vad jag äter. Skulle jag mot förmodan dra hela dagens kaloriintag i form av cashewnötter är de självklart jag hade gått hungrig. Jag försöker att äta så mycket det bara går av "bra saker". Äter hellre massvis med bebistomater än och trycka en hel avocado etc.
 
Idag åt jag annan frukost än havregryn sjukdagen till ära. Jag åt;
2 dl ekologisk filmjölk 3%
1 ekologisk banan, 65 gram
29 g katrinplommon
 
och till det gjorde jag en jos på;
Morot
Apelsin
Äpple
Ingefära
 
Och drack också;
Citronvatten med honung. 
 
jag antecknar & väger ALLT jag äter/dricker så min underbara app kan räkna ut antal kalorier!
 
Jag antecknar också när jag rört mig mer än 10 minuter sammanhängande. Jag som älskar mjölk över allt annat och egentligen hade velat leva på de har bara druckit det en gång då jag ser det som onödiga kalorier, jag äter helre mina kalorier än och dricka dem. Jag har dock alltid mjölk på gröten (såklart).
 
4 kg trodde jag skulle synas mer än vad det gör. Jag märkte inte bara i bh-kuporna igår utan också att bandet under brösten satt lösare än vanligt, det är dessvärre allt än så länge. Det är MÅNGA kilo kvar till mitt mål! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0