Mitt avancerade horoskåp

Underbara Marith har hjälpt mig att få fram ett avancerat horoskåp som stämmer in så bra att jag blir rädd;

Solen i Skytten

Hon är god, idealistisk, entusiastisk och varmhjärtad. Hon är oberoende, har smak för resor och frihet. Hon är predisponerad för en yrkesmässig karriär.

Svagheter: hon är för äventyrslysten och lämnar saker åt slumpen: tar risker vilka orsakar problem: hon är upprorisk och har ett lekfullt lynne.

Solen i III

Hon har en god utbildning, ett gediget grepp om verkligheten. Socialt framgångsrik, hon vill vara känd. Hon har ett starkt inflytande på sin krets.

Månen i Skytten

Hon tycker om att kasta sig rakt in i det okända och in i äventyr: hon är rörlig, tuff och entusiastisk. Attraherad av långa färder, av att upptäcka det okända.

Svagheter: tar stora risker genom att hon kastar sig rakt in i det okända och in i äventyr. Oförskämd, framfusig och upprorisk. Oförmögen att stanna på en plats, hon är alltid beredd att riskera allt för att uppnå sitt mål.

Månen i III

Högeligen fantasirik, men har svårt att koncentrera sig. Hon fantiserar ibland. Betydelsefulla studier, rör mycket på sig och reser ideligen.

Merkurius i Skytten

Demokrat, filosof, tolerant, respekterar lagar. Tycker om utlandsresor. Tror att allting lär en något.

Svagheter: rättfram natur, som tycker om äventyr och kommer att ta ett språng ut i farliga och riskfyllda företag.

Merkurius i III

Djuptgående studier. Anpassningsförmåga. Hon attraheras av konst/brev. Hon vet att dela idéer. Rör mycket på sig yrkesmässigt. Hon kan lätt hålla många järn i elden på samma gång.

Venus i Skorpionen

Hon är sensuell och passionerad, tycker om kärlek, att älska. Passionerad kärlek, full av eldighet och begär där partnern behöver kunna motsvara hennes nivå, annars kommer anklagelser att bli följden. Samtidigt som hon är passionerad, är hon också svartsjuk och härsklysten.

Svagheter: om hon är besviken på eller bedragen i kärleken, kan hon bli bitter och gemen. Hon hatar personen lika mycket som hon brukade älska. Endast svartsjuka kan vara lika stark som hat.

Venus i II

Det finns en länk medan känsloliv och pengar. Hon får hjälp av vänner eller av en person med vilken hon är känslomässigt sammanlänkad. Drar fördel av vänskap för yrkesmässig framgång. Aktiviteter förbundna med skönhet, estetik, elegans. Fara: stora utgifter.

Mars i Skytten

Slåss mot principer, samhället eller en filosofi. Resonerande, förmåga till att förklara saker, logik och debatt.

Svagheter: hon går till överdrift i kampen mot moral eller andra principer. Har en något revolutionär läggning, är oförskräckt men övermodig.

Mars i III

Livlig själ, alert och fyndig men sarkastisk, kritisk, provokativ. Hon är grälsjuk. Har lätt för att uttrycka sig, gör vad hon vill: framgång väntar vid vägens slut. Hon är begåvad och handlar snabbt.

Jupiter i Jungfrun

Hon är metodisk och praktisk. Hon tycker om ordning, organisation och harmoni. Hon kan lätt sammanlänka allting.

Svagheter: hon har en tendens att misstro sin krets, litar inte på människor.

Jupiter i XII

Hon är välvillig, och utför välgörenhetsarbeten. Hon är beskyddad från livets hårdhet mot vilken hon inte är immun, men hon vet att reda sig. Hon tycker om att arbeta ensam, i lugn och ro.

Saturnus i Vattumannen

Långvariga studier och, om familjeomständigheterna inte tillåter detta, kommer hon att lära sig själv. Hon är allvarlig och metodisk i arbetet. Tycker om att besöka äldre och intellektuella, vilka båda berikar hennes sinne.

Svagheter: otur, motgångar, problem och gäckade förhoppningar.

Saturnus i IV

Hon har ett behov av att bli dominerad. Hon har organisationsförmåga och accepterar sina ansvarigheter. Hon uppnår sina syftemål i trots av långsam framgång, med många hinder att övervinna. Hon är uthållig och tålmodig.

Uranus i Stenbocken

En stor kämpe. Hon har så mycket styrka att man tror att ingenting kan besegra henne. Hennes uppgift i samhället, i världen, betyder allt för henne.

Uranus i IV

Hon är mycket oberoende. Hennes oberoende börjar visavi familjekretsen. Hon tycker inte om byråkrati, administration, och har problem till följd därav. Hon har avantgardistiska idéer, hon är originell och tolererar inga inskränkningar i sin frihet.

Neptunus i Stenbocken

Hon är omdömesgill, vis och förståndig.

Neptunus i IV

Hon lyckas tack vare briljanta och ovanliga idéer. Hon är mycket starkt påverkad av sin mor.

Pluto i Skorpionen

Väldig sexuell aktivitet.

Kommentarer
Postat av: huuvisen

väldigt sexuellt aktiv höhöh ;P

2013-02-25 @ 15:41:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0