-1 kg/v SHAPE ME

Hej, idag näst sista dagen på min åttonde vecka som "bantande" visade vågen fantastiska - 8 kg! Jag gick dessvärre ingen morgonpromenad så det blir till och gå en del idag, antal kalorier jag får äta på en dag har nu krympt ytterligare och man vill ju inte gå hungrig. Men vädret är helt underbart, ser ut som sommar så jag tänkte plugga lite nu för att sedan bege mig upp till vattentornet och sola och kanske fika lite också + promenad då!'''
 
Igår var jag i Göteborg på bio med min lilla sommargranne, vi såg den svenska filmen EGO som var helt fantastisk. Jag var flera gånger nära tårarna och den manliga huvudrollen född 1983 är troligtvis den snyggaste jag "sett" på länge. Han var från Uddevalla och gift med en 5 år äldre donna... Men den rekomenderas varmt från mig, en bra fjortisfilm helt enkelt.
 
Nu har jag 10.6 kilo kvar till mitt tidigare satta mål. Jag är snart halvvägs (om 1,3 kilo) fast delmål 1 är först 10 kilo. Jag orkade inte mäta mig idag då jag var så hungrig att jag kanstade mig över frukosten så det får bli inmätning i morgon. Jag har ju inte heller någon aning om vad jag kommer att stanna på då jag vill kroppen ska följa med i viktminskningen. Jag ser ju inte att jag gått ner i vikt någon stans, det är bara mamma och Pauline som sagt att de sett det HITTILLS.
 
På måndag ny vecka och nytt mål -9 kilo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0