Underbara lördag

Klockan är nu strax fyra och då blir jag lite rädd och tänker vad har jag gjort idag? Jag gick och satte på en tvätt klockan kvart över tolv, tog en promenad, hittade en så himla mysig gunga jag låg i i cirkus trettio minuter, gick hem, satte på en tvätt till & åt lunch. Pluggade max en halvtimma vattenkemi, hängde tvätt, städade lite, diskade & nu är jag här. Massa grejer men inte det jag behöver. Jag behöver plugga och städa, städa som i ta upp allt från golvet & dammsuga.

Hinner jag göra allt sånt idag så har jag visseligen en hel dags pluggande i morgon, jag har väl intalat mig själv att det är så jag ska försöka se det. Min mamma smsar mig hela tiden att jag ska lägga fortare på Wordfued, jag svarar att jag har ett liv då kontrar hon med: Men det går snabbt!

Så himla underbar känsla att det är fint väder idag trots att jag inte är bakfull, men det känns sorgligt att det dröjer så många helger innan jag kan gå ut. Men skolan måste komma i första hand . Önskade jag hade bättre självdiciplin. Tror jag ska gå och köpa mig lite godis sen!!

Pusss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0