Missade Mange Makers

Helt galen kväll igår. Galen endå på ett ganska bra sätt. Jag & mumsan var hemma hos mig åt mat, mös och drack. Fritt inträde innan elva så vi drog till corona halv elva. Kön var helt sjuk, helt jävla sinnessjuk. Men  fulla och glada höll vi humöret uppe! Mumsans fling kom förbi och dom hookade, jag tänkte jag ska in och det är snart. Börjar knö mig frammåt. Observera att det BARA är killar i kön bara som i BARA.

Jag fjäskar in mig och kommer hela tiden lite längre fram. Killen före blir sur för jag knör så mycket, men jag är inte dum. Beordrar killarna runt mig att knuffa mig framåt (då är det ju inte mitt fel)-. Alla lyssnade på mig, måste vart min turdag jag var diktator och en killmagnet. Mumsan sa att jag pratade med hur många som helst, det gjorde jag. Minns specifikt jag sa att jag var 19 och då sa någon att jag var 92a, då tappade jag det..

Kommer sex äckliga tjejer och knör sig före oss, jag blir vild. Kämpar och kämpar. Jag får tillsägelser av vakterna mer än en gång. Minns att jag någon gång har utropat: MEN DU SER VÄL ATT DOM ÄR YNGRE ÄN MIG?! Det kommer en vakt och ställer sig med armen för bakom mig så ingen kan komma före mig, bara det att han blockade min trognaste följeslagare. Jag blev såklart stött och sa med min fjorsiga röst men han är ju med mig så fjäskit jag kunde, och wii han fick komma förbi.

Tur jag var ju tvungen att ha någon lättmanipulerad med mig! Han var söt & trodde säkert jag raggade men icke, jag ville bara komma in. Till sist hade vi i alla fall kommit förbi tjejerna men då hade vi efter två timmars köande förtfarande en bit kvar till insläppet. Troligtvis var det kanske fullt på Corona, kön rörde sig ju inte alls frammåt.

1 532 hade tackat ja till eventet på facebook!

Jag ska då klättra över staketet men känner hur kissig jag är, så smidig som jag är säger jag det högt. Folk kollar och då får jag ur mig att min kissblåsa snart spricker, jag fick medlidande och hjälp. När jag gränslade staketet så trodde jag jag skulle dö av "kissignödighet" men jag överlevde. Kvällen var till och med riktigt kul fastän vi inte kom in och vi missade MANGE MAKERS.

Hade missade samtal & sms i morse och hade ljud på. Jag måste däckat direkt när jag kom hem! Jag sa till mumsan att vi måste vart "SITTFULLA". Men det var jättenice, vi hade toppenkul bara jag och mumsis! När jag vaknade klockan sex trodde jag som vanligt jag satt min sista potatis. Men icke, nu mår jag prima! Mumsan var förbi och hämtade sina saker (bortamatch, hihi) & jag är så himla pigg och HUNGRIG. KlockaN två idag ska jag infinna mig på Nydalahöjd med Catrin och min lilla busMumsan!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0