Halleluja

Jag är sämst på att uppdatera, jag vet! Tro inte att det är för jag skaffat mig ett liv, hobby eller något annat spännande. Icke. Jag är bara allmänt avtrubbad från verkligheten och spenderar mina dagar tilllsammans med Stöckfuckingsjön och gruppen och sedan med vattenkemipapper framför näsan. Det är nästan värt ett heaven det också. Mitt liv är så extraordinärt festligt nu asså.

Dagens höjdpunkt måste vart när jag insåg att jag fått 1000:- från en högre makt insatt på kontot. Snokade runt lite och den vänliga själen var min söta morfar. Det gjorde min dag att logga in på tjornssparbank.se och se att saldot var 1010,90! Halleluja jag har råd att köpa mat!

På tal om hobbys, jag har en hobby!! Jag lyssnar på kärlekssånger VARJE dag innan jag ska sova. Ursäkta mig men hur smart känns det när man är helt ensam i lägengeten och helt saknar livstecken från någon annan. Min granne "den biggest" har antingen chockbantat, dött eller rest bort. Var nog över en månad sen jag senast hörde henne HOPPA från fönstret till toaletten. Så jävla najs.

PÅ TORSDAG SKA JAG KLIPPA & FÄRGA HÅRET. CAN'T WAIT. MITT HÅR SER UT SOM EN HÄXKVAST! HITTADE IDAG ETT HÅRSTRÅ SOM VAR KLUVET PÅ TVÅ STÄLLEN. DE MÅR NOG BRA SKA DU SE.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0