Gosig tjej

Igår åt jag youghurt till frulle, glass till lunch/middag & en toast till kvälle. Vaknar upp nu hungrig som en varg. Blev youghurt igen, alla lägger upp bilder på så lyxiga frukostar. Jag är så himla hungrig men har ingen sån lyxmat hemma..... Om du inte fattar det så är jag sjuk än. Sängliggande sjuk., Klockan sju ringde min klocka, är ju optimistisk, skulle ju ut i skogen halv 9. Smsade gruppen & berättade om hur det låg till. Somnade om, vaknade och tänkte å va skönt nu är la klockan 9. 12,34 var klockan, att jag sover så länge är inget annat än ett sjukdomstecken....... KUl. Imorrn ska vi ut i skogen klockan 9 och fan ta mig om jag inte är frille då..

Ska nu lägga in en räkning på 541 :- SISTA JAG HAR KVAR ATT BETALA AV DATORN SÅ NU ÄR DEN SNART AVBETALD. Gött mos kan man säga.

Om man vaknar och känner hur äckligt sjukt det luktar, då är det illa. Bäddade rent i söndags, men det kommer jag få göra idag igen efter jag duschat...... Känns ju halvfresh när jag legat här med febersvettningar och fett hår

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0