Mumsig frulle

Gårdagens varor låg i så opraktiska förpackningar så jag hällde över dem i tomma glasburkar, vilken tur jag sparar på sånt!



Min frukost bestod av den godaste omeletten jag ätit i hela mitt liv, den var underbar men ful. Jag vet inte om det är okej och äta svamp när man kör LCHF men annars är den bra :)

Godaste omeletten ever:

2 Ägg
En skvätt vispgrädde
Salt & peppar

Världens bästa fyllning:

Rätt mycket Smör kanske 25 g
Svampar efter behov, jag hade i 4 stora champinjoner
Guarkärnmjöl
En skvätt Standardmjölk
En skvätt Vispgrädde
Salt & Peppar
Soya (självklart ifrån Mr Cheng, den är bäst)
Skulle man vilja ha i lök funkar det utmärkt.

Blandade Guarkärnmjölet med lite standardmjölk, så har jag ju gjort med maizenan hela livet dock där med vatten. Men i alla fall, det blev bara en sjukt tjock klumpig gröt. Efter jag trots det hällt i det i min fina sås insåg jag att jag hade läst att man brukar behöva mixa det. Satan min fina svampsås tänkte jag då. Men holy moses, mixad svamp var 1000 gånger godare. Från och med nu ska jag alltid mixa mina svampsåser!

Min frukost i bilder:









Av 2 ägg blir det en omelett tunn som en pannkaka, perfekt för en person! Med min goda fyllning så blev den riktigt mättande. Jag är tyvärr svindålig på både uppläggning och på att ta kort, men bara så du vet var det riktigt mumsigt!



Såhär nöjd blev jag ! :D

Kommentarer
Postat av: ElinJ

Svamp är king! Funkar kalas till LCHF :) Låter som du kommit igång bra!



Själv åt jag omelett med räkstuvning (fast jag hade maizena i, ooops!) och te med Kung Markattas kokosfett i. Nå så jääääävulskt kung!

2011-03-11 @ 15:38:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0