Lördag

Hey bitch! Igår hade vi en helt enligt de flesta sinnessjuk labb! Det första vi i gruppen gjorde igår morse var att kissa i ett rör och sedan ta med sig sitt morgonkiss till skolan. Så kollade vi lite värden i det. Sedan fick man dricka olika mycket dricka beroende på sin kroppsvikt. Det som skulle drickas var: kaffe, svart och grönt te, 95% sprit som skulle blandas med vatten så man fick procenten ungefär 3,5, saltvatten och vanligt vatten. Alla drycker höll temperaturen 37 grader. Jag fick dricka 0,9 liter svart starkt te. Drycken skulle drickas upp på 10-15 minuter och varje 30 minuter skulle man kissa. Då kissade man i en "plastkanna" och mätte hur mycket man kissade, hällde sedan över lite kiss i ett provrör man tog med sig in i klassrummet. Så gjorde vi det 5 gånger och jämförde våra salthalter i kisset, hur det såg ut när vi druckit så mycket vätska! Pinsamt nog måste jag säga att jag tyckte det var jättekul. Först kändes det jätteäckligt, men man vande sig!

Efter skolan igår hade jag och mumsan kaos. Allt kaosa för oss! Vi fick tyvärr inte pluggat något. Men vi lyckades tillsammans att dra upp min dragkedja på min nya klänning, happy day!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så färgade mumsan mitt hår med, det är hon bra på! <3

Efter mumsan åkte jag hem och duscha och sminkade mig, mitt hårspray tog slut. Det kaosade också. Jag skulle till Martin nämligen men Emma hade med sig hårspray så hon var en räddare i nöden!! Jag hade trevligt men var läskigt nykter och full av skrapsår så jag åkte hem 23,15. Jag rev mig mot huset 111 gånger och det gjorde lika ont varje gång. Men det värsta måsta vart när jag satt med en blyertspenna i handen och dunkade den i golvet. Det blev köttigt och lossnade MASSA skinn. AJ.

Nu ligger jag pigg och fresh i soffan. Tänke googla fram lite svar till fysiologifrågorna. Observera att jag inte börjat än :(

Vädret är helt galet. 5 grader varmt och sol! Tyvärr tror jag inte huvudet mår så bra av sol , så jag skippar att ta en promme! Men sådana här dagar känner man man skulle haft en brassestol, jag är så blek så man kan se igenom mig!

Puss


Kommentarer
Postat av: Emma

MEN TJAA!!!!

hoppas köttsåret i handen läkt för dej;)

2011-03-05 @ 22:54:17
URL: http://hejaemma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0