Tisdag 3 dagar kvar...

Idag har jag redan hunnit flumma igenom en hel tjock kemibok, ibland får jag verkligen till det! Det var en grundskolebok så de var bättre förklarat i den så det var väl i alla fall 2 saker som jag nu fick kläm på. Människan som kom på att man ska läsa kemi borde avrättas och nej jag menar inte något snällt som ett skott i pannan, jag menar TORTYR! Idioten ska känna att han gjort fel! De sjuka är att de faktiskt finns folk som tycker att det är intressant och vill jobba med de? Organisk kemi kan man väl förstå isåfall men allt annat jox? Jag jobbar nog fan hellre med utvecklingsstörda....

Där lät jag riktigt aggressiv, så är då inte fallet. Jag har sovis till klockan ett så jag är hur nöjd som hellst. Och jag känner mindre och mindre ångest över fredagens tenta, nu känns det mest skönt att jag kommer slippa skiten! :) Efter skolan åker Marith med hem till mig för lite gemensamt plugg, de går in mer då faktiskt! Men de svåra är ju att hålla sig kvar på kemiämnet.... Finns ju aningen roligare saker att prata om.. På måndag börjar en ny kurs som jag tror heter Statistiska metoder eller något sånt. Låter väl halvkul men de kan antagligen inte ens jämföras med kemin.

Pusseli

Och förresten, posten är helt sinnes tidig här i Umeå. Senast klockan elva brukar posten dimpa ner i brevinkastet! Och på söndag får man reklam!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0