Idag började kemin....

Fick just reda på att 3 % av norrlännningarna duschar hela en gång i veckan. .. Förstår nu varför jag inte har plats för någon kemi i hjärnan. Vet ju även att danska män är de som är mest välhängda, svenskarna på plats nr två. asiater sist, allra sist var Malaysia tror jag! Jäs. Jag hatar kemi nått så fruktansvärt.

Idag åkte min kärlek hem, kan ju inte påstå att det känns någe vidare kul. Men igår var de en månad tills jag fyller, det är FEST! Jag vet 3 saker jag önskar mig, nej fyra.

  • Håkans nya skiva
  • Olas nya skiva
  • Pennfack
  • Ett kort på kort på mitt visakort
Det är rätt tråkigt att fylla år nu när man kommer upp i ålder, men de är såklart bättre än jul. Okej kul att ge bort julisar men hur kul är de när all uppmärksamhet är på alla småfjors? Tack och lov för den 7e December, min bara MIN dag! Då är det alltså bara ett år kvar till 20 och ett år och tre månader och två dagar tills min prövotid på körkortet går ut :)

Idag ska jag sova i min sovalkov helt ensam för första gången, ganska läskigt. Blir de för hemskt flyttar jag nog ut till min bäddsoffa igen. Nej nu måste jag plugga lite till ...


<3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0