20 november 2010

5 dagar till cash-flow!!! Jag har hela 19 kr nu :)

Catrin du är mer än välkommen till Bästkusten! Jag bjuder dig i sommar om du vill/kan/har råd/tid kan man ju ta det som en roadtrip! Nästan alla är alltid välkomna hem till mig :)

Igår var det crazy. Jag åkte till Emelie så gick vi till Erik som inte kan prata:) Han fick kommunisera med oss genom att skriva på datorn eller så spelade han upp ljudklipp. Ganske kul han inte kan prata men synd om honom när de låter som han ska kvävas när han hostar. Ja det där var nog min dagliga dos av snällhet. Men i alla fall så var vi där sen runt halv ett begav vi oss hem. När vi går förbi busshållplatsen blir jag lurad av tre fulla fjors att bussen kommer när som hellst. En halvtimma väntade jag i snön, kallt? Oh ja. Sen tog jag an, den tog sån konstig väg så jag va bombis jag hade åkt fel. Men sen så dyker vi upp på vasaplan. Jag tycker att allt är som vanligt. Men hade fan satt mig på ettan åt fel håll. Märkte rätt crazy grejer men tänkte nattbussen kanske går såhär endå, jag brukar inte annars va i sånt klart tillstånd när jag åker nattbuss. Men när jag inser går jag fram till bussisen som skrattar- Jag åkte med bussen runt och chillade med Frank, bussisen. Sååå skön gubbe ifrån Colombia, min absoluta favvis nu. Var rädd jag skulle bli antastad först när vi stanna och han gick ut ur båset, men han kollade bara säten :) Så runt klcokan tre var jag hemma...... Jag blev varken antastad, styckmördad eller ens tafsad på  :) Bra kväll.

Mindre fest att idag vakna klockan nio. Jag drömde en "mardröm". Drömde jag var ute med Hanna Linn Camy och Leksand på Haddan, jag hade walkingskor och mysisar på mig. Och sen blev jag utslängtd för vakten tyckte jag druckigt för mycket. Så jag vaknade :/

Nu ska jag strax bege mig till sötisen på preem och hämta ut mitt paket :)

<3

Kommentarer
Postat av: 666

Hahaha, härlig dröm :P

2010-11-20 @ 12:01:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0